Nick Ericson 17 Juni – 16 Juli

Detta är inte fotografi, inte heller måleri.

Jag ville undersöka 3D rendering som fotografi, kreera bilder som känns som fotografier, men ändå inte. Reglerna i omöjligheternas värld är mina. Detta projekt startade som en tankeövning, ”jag undrar vad som händer om…” Sedan kom jag på att jag kunde faktiskt göra den tanken som en bild, som känns som ett fotografi. Denna utställning växte från den tanken. Det händer något intressant i gränssnittet mellan verklighet och det som ser ut som verklighet.

Nick Ericson flyttade till Simrishamn från New York för nio år sedan. Hans studio ligger ett stenkast från havet. Vanligtvis så arbetar han med visualisering till Bil- och Fashion-Beauty branschen. Hans kunder inkluderar Ferrari, Fabien Baron, Jony Ive och L’Oreal.