The Harmony Aviators, 10 augusti

The Harmony Aviators, eller Malin och Jörgen Larsson Lindström, är duon från Ystad som fått en trogen publik med sina avskalade låtar där tvåstämmig sång och finstämda arrangemang står i centrum.

Projektet började under pandemin när paret var isolerade i sitt hus och fick tid att utforska låtskrivande tillsammans. Låtar skrevs vid köksbordet och spelades in en våning upp i hemmastudion innan ljudfilerna skickades över till nära vännen Amir Aly på Yla Studios utanför Malmö för ytterligare instrumentpålägg och mixning.

Resultatet blev albumet ”To Love and Live and Hide Out” som släpptes hösten 2021. Debutsingeln ”Sunset & Stars” blev flitigt spelad på Sveriges Radio P4 och ledde till ett förlagskontrakt med ett skivbolag i London för duon.

The Harmony Aviators arbetar just nu på ett nytt album och åker till USA i höst där de blivit nominerade till Texas Sounds International Country Music Awards. Men först gästar de Gösta Werner Konstmuseum för en picknick konsert. Det blir en kväll med duons egna låtar men även en rad tolkningar av deras favorit artister som Bob Dylan, Emmylou Harris, Townes van Zandt och Bruce Springsteen.

Den 10 augusti klockan 18:00 spelar de på museet.

Förköp via länken nedan,  insläpp och försäljning av eventuellt resterande biljetter 17:00 – 18:00.